Στο πι και φι, ετοιμάζετε αυτή την εύκολη αυγοσαλάτα, με τα αυγά που περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι!

Στο πι και φι, ετοιμάζετε αυτή την εύκολη αυγοσαλάτα, με τα αυγά που περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι!

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
56

Για τη μπρουσκέτα με αυγοσαλάτα

  • 4 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1 φλ. ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κρέας
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Παξιμαδάκια για σερβίρισμα

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ενωθούν καλά

    Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου

    Μπρουσκέτα με αυγοσαλάτα

    Βράζουμε τα αυγά μας να είναι σφικτά.

    Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια σαλατιέρα.

    Προσθέτουμε τη μαγιονέζα.

    Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά.

    Σερβίρουμε την σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου σε μπρουσκέτα.

    Όταν σερβίρουμε την αυγοσαλάτα, πασπαλίζουμε από πάνω με  ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό.

    Μετά την μπρουσκέτα με αυγοσαλάτα, φτιάξτε και την παρακάτω συνταγή.

    Τι θα φτιάξεις για σνάκ στην οικογένεια;

    Κάτι μαγειρεύεται