Μπράουνις με κομμάτια σοκολάτας

Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό και σοκολατένιο, αυτό το μπράουνις, θα σας κάνει να μην ξεκολλάτε από το ταψί.

9

10 λεπτά

35 λεπτά

Μπράουνις

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο που θα ψήσουμε τα μπράουνις στους 170 βαθμούς C.
  2. Βουτυρώνουμε ταψάκι τετράγωνο ή μικρό μακρόστενο. Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα το βρέχουμε και το τσαλακώνουμε. Το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί.
  3. Κοσκινίζουμε το κακάο τo αλεύρι, το baking και το αλάτι.
  4. Λιώνουμε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά την κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας να λιώσει καλά.
  5. Ένα ένα, και χτυπώντας με σύρμα, προσθέτουμε τα αβγά.
  6. Ρίχνουμε τη βανίλια και τα υπόλοιπα στερεά υλικά. Ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα. Τέλος προσθέτουμε τα μίνι μπισκότα και τις σοκολάτες.
  7. Αδειάζουμε στην έτοιμη φόρμα το μείγμα για τα μπράουνις και ψήνουμε για 35 λεπτά περίπου, ώσπου να βγαίνει καθαρή η λάμα του μαχαιριού. Αφού ψηθέι και όσο ακόμα είναι ζεστό, απλώνουμε την επικάλυψη.
  8. Για την επικάλυψη ανακατεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης και όσο είναι το brοwnies ζεστό, την απλώνουμε στην επιφάνεια του.
  9. Πασπαλίζουμε σπασμένα μπισκότα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Απόρρητο