Cheese cupcake

Ιδιαίτερα cupcakes με βάση μπισκότου, για να εντυπωσιάσετε για ακόμη μία φορά

Δύσκολη
0:35

24 - τμχ

15 λεπτά

20 λεπτά

cupcake κρέμα τυριού

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΚ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΚ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΚ

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το γάλα και το χυμό λεμονιού, στον κάδο του μίξερ και  χτυπάμε  σε μέτρια ταχύτητα για 2-3΄.
  2. Προσθέτουμε το γάλα και το χυμό και χτυπάμε για ακόμη μισό λεπτό.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα.
  2. Ανακατεύουμε το βούτυρο που έχουμε λιώσει με το μέλι και ρίχνουμε τα μπισκότα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και το τυρί κρέμα για 5-7 λεπτά να αφρατέψει. Δεν αγχωνόμαστε αν δείχνει κομμένο.
  2. Προσθέτουμε την άχνη κοσκινισμένη και χτυπάμε για ακόμη 5′ ξεκινώντας από πολύ χαμηλή ταχύτητα και δυναμώνοντας σταδιακά.
  3. Προς το τέλος προσθέτουμε και το χυμό λεμονιού.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

  1. Στρώνουμε το μείγμα μπισκότου σε φαρμάκια για cupcakes και πιέζουμε με τον πάτο ενός ποτηριού ή με ένα κουτάλι,
  2. Βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας ζύμη στο καθένα και ψήνουμε στους 180ºC για περίπου 18′.
  3. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  4. Βάζουμε την κρέμα σε ένα κορνέ και στολίζουμε το κέικ μας.
  5. Πρέπει να δοκιμάσετε και την βασική συνταγή για Cupcakes (καπκεις) για να τα κάνετε αφράτα και ζουμερά.
Απόρρητο