Για το cheeseburger
Ετοιμάζουμε το bbq και λαδώνουμε τη σχάρα.
Βάζουμε τον κιμά σε μπολ.
Βρέχουμε τα χέρια με νερό και χωρίζουμε το μείγμα σε 6 μέρη.
Πλάθουμε 6 burger, με πάχος 2-1/2 εκ. Δεν πιέζουμε τον κιμά, για να γίνουν αφράτα τα burger (όσο λιγότερο τα ζυμώνουμε τόσο το καλύτερο).
Αλατοπιπερώνουμε γύρω γύρω και πατάμε για να γίνει βαθούλωμα με τo δάχτυλο στο κέντρο κάθε burger.
Βάζουμε τα burger στη σχάρα, με το βαθούλωμα προς τα πάνω, και ψήνουμε για 4-5 λεπτά κάθε πλευρά τους, γυρνώντας τα μόνο μια φορά.
Τα τελευταία δυο λεπτά του ψησίματος ακουμπάμε από μια φέτα τυρί πάνω σε κάθε burger για να λιώσει.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και με την κομμένη πλευρά τα ακουμπάμε στην σχάρα για 2 λεπτά.
Βάζουμε το burger στο ψωμί και από πάνω τα λαχανικά.
Σκεπάζουμε το burger με το ψωμί και σερβίρουμε σε ξύλινο δίσκο με μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα.
Σερβίρουμε με αγγουράκια τουρσί και τσιπς πατάτας.