Για τα κρουασάν βουτύρου
Για το ψήσιμο
Σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, ψήνουμε για περίπου 25’ μέχρι να κάνει σώμα το γλυκό μας ,να σταθεροποιηθεί και να ροδίσει ελαφρά.
Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο, αφήνουμε λίγο να γίνουν χλιαρά.
Για τη γκανάζ
Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την βάζουμε σε μπολ.
Ζεσταίνουμε την κρέμα και μόλις αρχίσει να φουσκώνει την ρίχνουμε στην σοκολάτα.
Αφήνουμε 1′ κι ανακατεύουμε από το κέντρο με κυκλικές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθεί και να γίνει λεία πυκνή και γυαλιστερή σοκολατένια γκανάζ.
Τέλος, προσθέτουμε το ρούμι και το μέλι.
Ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε το chocoholic κρουασάν, με την γκανάζ κι αφήνουμε λίγο να σταθεροποιηθεί και σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό βανίλια.
Αχνίζουμε το πιάτο με λίγη άχνη.