Για τα τα εύκολα cupcakes
Xτυπάμε πρώτα την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να στέκεται. Τη φυλάμε στο ψυγείο.
Όλα τα υλικά για την κρέμα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Θα χρειαστούμε μια φόρμα για muffin με 12 θήκες. Τοποθετούμε μέσα χαρτάκια για cupcake.Τοποθετούμε από ένα γεμιστό μπισκότο σε κάθε χαρτάκι σαν βάση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους στους 170ºC.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί με τη ζάχαρη και με μίξερ χειρός σε χαμηλή ταχύτητα, τα δουλεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά να τα πίνει το μίγμα. Προσθέτουμε τη βανίλια.
Ισομοιράζουμε την κρέμα τυριού στις θήκες.
Ψήνουμε για 18′ να σταθεροποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Λιώνουμε τη σοκολάτα και βουτάμε κάθε φράουλα μέχρι τη μέση.
Ακουμπάμε από μια σε κάθε ένα cupcake και γαρνίρουμε με χτυπημένη κρέμα και μίνι μπισκότα.