• προετοιμασία 18 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
9
  • 12 μπισκότα γεμιστά
  • 12 mini μπισκότα γεμιστά
  • 500 γραμ. τυρί κρέμα
  • 100 γραμ. ζάχαρη
  • 2 μεγάλα αβγά
  • 50 γραμ. σοκολάτα γάλακτος
  • 200 γραμ. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 1 βανίλια
  • 12 ώριμες και γερές φράουλες
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για τα τα εύκολα cupcakes

    Xτυπάμε πρώτα την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να στέκεται. Τη φυλάμε στο ψυγείο.

    Όλα τα υλικά για την κρέμα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

    Θα χρειαστούμε μια φόρμα για muffin με 12 θήκες. Τοποθετούμε μέσα χαρτάκια για cupcake.Τοποθετούμε από ένα γεμιστό μπισκότο σε κάθε χαρτάκι σαν βάση.

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους στους 170ºC.

    Σε μπολ βάζουμε το τυρί με τη ζάχαρη και με μίξερ χειρός σε χαμηλή ταχύτητα, τα δουλεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα.

    Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά να τα πίνει το μίγμα. Προσθέτουμε τη βανίλια.

    Ισομοιράζουμε την κρέμα τυριού στις θήκες.

    Ψήνουμε για 18′ να σταθεροποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

    Λιώνουμε τη σοκολάτα και βουτάμε κάθε φράουλα μέχρι τη μέση.

    Ακουμπάμε από μια σε κάθε ένα cupcake και γαρνίρουμε με χτυπημένη κρέμα και μίνι μπισκότα.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται