Εκτέλεση
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το εξοχικό, πλένοντας πρώτα και στραγγίζοντας καλά το κρέας. Το βάζουμε πάνω στις λαδόκολλες (όχι στη μέση, λίγο πιο κάτω) και το αλατοπιπερώνουμε.
Κόβουμε το τυρί σε χοντρά κομμάτια σαν σπιρτόκουτο και τα σφηνώνουμε στο κρέας, προσέχοντας να μην ακουμπάει στο χαρτί. Κόβουμε τα λαχανικά στα τέσσερα και τα τοποθετούμε πάνω στο κρέας. Μαζεύουμε λίγο το μείγμα σαν λοφάκι και το τυλίγουμε σε πακέτο με το κλείσιμο στον πάτο του ταψιού.
Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και το ψήνουμε στους 200οC για 2-3 ώρες. Αν θέλουμε να δούμε αν είναι έτοιμο κάνουμε μια τρύπα με μαχαίρι στο επάνω μέρος του πακέτου και δοκιμάζουμε.