French toast ham and cheese

Απολαύστε λαχταριστές French toast, ιδανικές για ένα πλούσιο πρωινό ή ένα απολαυστικό brunch.

Εύκολη
0:10

2 μερίδες

5 λεπτά

5 λεπτά

french toast

Υλικά

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Τηγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με λίγη μουστάρδα και λίγη μαγιονέζα.
  3. Τοποθετούμε πάνω στη μία φέτα μια στρώση ζαμπόν και τυρί και σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί. Πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσουν τα υλικά.
  4. Σε μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  5. Βουτάμε κάθε τοστ στο μείγμα αυγών και γάλακτος, φροντίζοντας να καλυφθεί καλά και από τις δύο πλευρές.
  6. Τα κρατάμε για λίγο πάνω από το μπολ ώστε να στραγγίξουν και τα μεταφέρουμε στο ζεστό τηγάνι.
  7. Ψήνουμε για 2–3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει το τυρί.
  8. Σερβίρουμε αμέσως, όσο είναι ζεστά.
Απόρρητο