Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με λίγη μουστάρδα και λίγη μαγιονέζα.
- Τοποθετούμε πάνω στη μία φέτα μια στρώση ζαμπόν και τυρί και σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί. Πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσουν τα υλικά.
- Σε μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Βουτάμε κάθε τοστ στο μείγμα αυγών και γάλακτος, φροντίζοντας να καλυφθεί καλά και από τις δύο πλευρές.
- Τα κρατάμε για λίγο πάνω από το μπολ ώστε να στραγγίξουν και τα μεταφέρουμε στο ζεστό τηγάνι.
- Ψήνουμε για 2–3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρουμε αμέσως, όσο είναι ζεστά.









