Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες και τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα.
- Ψήνουμε σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Αφήνουμε τις φέτες να κρυώσουν λίγο.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο και ραντίζουμε ελαφρά το φρυγανισμένο ψωμί.
- Αλείφουμε κάθε φέτα με τυρί κρέμα και ραντίζουμε με κρέμα βαλσάμικου ρόδι.
- Γαρνίρουμε με φρέσκα βότανα και σπόρους ροδιού.









