Φρυγανισμένο ψωμί με φρέσκο τυρί και ρόδι

Φτιάξτε φρυγανισμένο ψωμί με σπιτική μπαγκέτα, τυρί κρέμα, βαλσάμικο ρόδι και φρέσκα βότανα. Ιδανικό για κάλεσμα φίλων ή για ένα γρήγορο σνακ!

Εύκολη
0:15

6 μερίδες

5 λεπτά

10 λεπτά

φρυγανισμενο ψωμι

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες και τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα.
  2. Ψήνουμε σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Αφήνουμε τις φέτες να κρυώσουν λίγο.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο και ραντίζουμε ελαφρά το φρυγανισμένο ψωμί.
  5. Αλείφουμε κάθε φέτα με τυρί κρέμα και ραντίζουμε με κρέμα βαλσάμικου ρόδι.
  6. Γαρνίρουμε με φρέσκα βότανα και σπόρους ροδιού.
Απόρρητο