Εκτέλεση
Καρυκεύουμε σε ένα μπολ τη ψιλοκομμένη γαλοπούλα με ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι αντικολλητικό, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά, να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τον πελτέ και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα αφήνουμε να ψηθούν για 3 λεπτά.
Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που προτείνει η συσκευασία τους.
Τα στραγγίζουμε κρατώντας 1/2 φλιτζ. από το νερό όπου έβρασαν.
Προσθέτουμε στο τηγάνι με τη γαλοπούλα το τυρί κρέμα και το νερό των ζυμαρικών.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα και βράζουμε για λίγα λεπτά, να δέσει.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίχνουμε και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε να επικαλυφθούν από την κρεμώδη σάλτσα και τα αφήνουμε στη φωτιά για 1–2 λεπτά ακόμα.
Αν θέλουμε πιο αραιή σάλτσα, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό από τα ζυμαρικά.
Αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά πριν στεγνώσει.
Σερβίρουμε τα στριφτά ζυμαρικά όσο είναι ζεστά και ζουμερά γαρνίροντας με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.