Γέμιση γαλοπούλας

Τέλεια χριστουγεννιάτικη συνταγή! Γέμιση με κιμά, κάστανα, κουκουνάρι και φρούτα

10 λεπτά

20 λεπτά

γέμιση γαλοπούλασ Αργυρώ - γαλοπούλα Χριστούγεννα - γαλοπούλα Αργυρώ - γέμιση χριστουγεννιάτικη - γέμιση γαλοπούλασ - γέμιση - χριστουγεννιάτικη γέμιση - Αργυρώ γαλοπούλασ γεμιστή - γαλοπούλα γεμιστή Αργυρώ - γέμιση γαλοπούλα με κιμά - χριστουγεννιάτικη συνταγή - γέμιση γαλοπούλασ με ρύζι - γαλοπούλα γεμιστή με κάστα και κουκουνάρι - γαλοπούλα γεμιστή παραδοσιακή

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

Video

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο τα καρεδάκια ψωμιού και τα ψήνουμε για 6 με 7 λεπτά στους 200°C, να ροδίσουν.
  2. Καθαρίζουμε τις μεμβράνες από τα εντόσθια,τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε.
  3. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά, το μπέικον και τα εντόσθια για 6 με 7 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4 με 5 λεπτά.
  5. Σβήνουμε με το κονιάκ.
  6. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και αφήνουμε να γλασάρει.
  7. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δαμάσκηνα, κάστανα, ψωμί, μήλα, καρύδι, κουκουνάρι, ξύσμα, και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  8. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Απόρρητο