Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Video
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο τα καρεδάκια ψωμιού και τα ψήνουμε για 6 με 7 λεπτά στους 200°C, να ροδίσουν.
- Καθαρίζουμε τις μεμβράνες από τα εντόσθια,τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε.
- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά, το μπέικον και τα εντόσθια για 6 με 7 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4 με 5 λεπτά.
- Σβήνουμε με το κονιάκ.
- Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και αφήνουμε να γλασάρει.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δαμάσκηνα, κάστανα, ψωμί, μήλα, καρύδι, κουκουνάρι, ξύσμα, και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.