Για τα involtini
Για να φτιάξουμε τα Involtini,
Ανοίγουμε τα φιλετίνια με βαρύ αντικείμενο να γίνουν όσο πιο λεπτά γίνεται.
Κόβουμε την μοτσαρέλα σε πολύ λεπτές φέτες.
Ακουμπάμε φέτες μοτσαρέλα σε κάθε φιλετίνι.
Πασπαλίζουμε λίγο βασιλικό.
Τυλίγουμε σε ρολό.
Στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξουν.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο και αρωματίζουμε με το σκόρδο για 1′-2′.
Αφαιρούμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει για 5′.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τα φιλετίνια.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κλείνουμε με καπάκι.
Σιγοβράζουμε για 15′-17′ να μαλακώσει το κρέας.
Σβήνουμε τη φωτιά.
Βγάζουμε τα involtini σε πιατέλα και τα διατηρούμε ζεστά.
Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες.
Στο τηγάνι που χρησιμοποιήσαμε για τα φιλετίνια θα ολοκληρώσουμε τη σάλτσα του φαγητού.
Βράζουμε τα fussili σε αλατισμένο νερό και κρατάμε ένα φλυτζάνι από το νερό των ζυμαρικών.
Για τα fusilli και τη σάλτσα
Στο τηγάνι με τα φιλετίνια προσθέτουμε την σάλτσα pesto και αραιώνουμε με λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε στη σάλτσα του τηγανιού τα fusilli και ανακατεύουμε.
Συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό από τα μακαρόνια για να αραιώνουμε όσο θέλουμε την σάλτσα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε βασιλικό ψιλοκομμένο.
Σερβίρουμε αμέσως τα fusilli με τη σάλτσα pesto σε βαθιά πιάτα και τοποθετούμε από 1 involtini σε κάθε πιάτο.
Πασπαλίζουμε λίγη παρμεζάνα και ραντίζουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.