Εκτέλεση
Για το γιαουρτογλυκό, αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα με τα φιστίκια και τη στέβια.
Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μία φόρμα δαχτυλίδι 23 εκατοστών.
Παγώνουμε τη φόρμα με την βάση για 10 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας για 10 λεπτά σε κρύο νερό. Έπειτα τα στύβουμε και τα διαλύουμε σε 2 κ.σ. βραστό νερό.
Ρίχνουμε τη διαλυμένη ζελατίνη στο παραπάνω μείγμα, ανακατεύοντας, να πάει παντού.
Προσθέτουμε το αφράτο μείγμα γιαουρτιού στο μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Γαρνίρουμε με σάλτσα φρούτων ή με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.
Αν σας άρεσε αυτή η ελαφριά συνταγή για το γιαουρτογλυκό, δείτε και την παρακάτω.