Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΕΡΙ
Εξοπλισμός
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΕΡΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΛΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα.
 - Τα ανακατεύουμε καλά.
 - Βουτάμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
 - Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και αραδιάζουμε το κρέας.
 - Ψήνουμε σε φούρνο για 20΄ στους 200°C.
 - Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες.
 - Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
 - Σερβίρουμε σε πιάτα τη σαλάτα και τοποθετούμε επάνω το γλασαρισμένο κρέας.
 









