Γλασαρισµένο ψαρονέφρι µε απίστευτη σαλάτα

Φαγητό που γίνεται γρήγορα και είναι παράλληλα ιδανικό για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας. Η πολύ δροσερή σαλάτα που το συνοδεύει το απογειώνει γευστικά στην κυριολεξία!

4

10 λεπτά

10 λεπτά

Αργυρώ | Γρήγορο και ιδανικό για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας. Η σαλάτα το απογειώνει στην κυριολεξία! γλασαρισμένο ψαρονέφρι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΕΡΙ

Εξοπλισμός

Φόρμα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΕΡΙ

Εκτέλεση

ΕΚΤΛΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα.
  2. Τα ανακατεύουμε καλά.
  3. Βουτάμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  4. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και αραδιάζουμε το κρέας.
  5. Ψήνουμε σε φούρνο για 20΄ στους 200°C.
  6. Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες.
  7. Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  8. Σερβίρουμε σε πιάτα τη σαλάτα και τοποθετούμε επάνω το γλασαρισμένο κρέας.
Απόρρητο