Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Video
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
- Χτυπάμε την φυτική κρέμα με μίξερ χειρός για λίγα λεπτά μέχρι να σχηματιστούν κορυφές απαλές.
- Προσθέτουμε την πραλίνα και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.
- Ρίχνουμε το λικέρ στο γάλα και ανακατεύουμε.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ
- Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
- Σε ταψί 30×25 ή κοντινό μέγεθος, κάνουμε μία στρώση τα μισά σπασμένα μπισκότα.
- Τα ραντίζουμε με το μισό σοκολατούχο γάλα.
- Απλώνουμε τη μισή κρέμα.
- Επαναλαμβάνουμε στρώση με τα υπόλοιπα σπασμένα μπισκότα και για τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο γάλα.
- Κάνουμε μία στρώση την υπόλοιπη κρέμα.
- [adrotate banner=”34″]
- Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με φουντούκι ανακατεμένο με ξύσμα σοκολάτας.
- Το παγώνουμε για 4 με 5 ώρες ή ακόμα καλύτερα για μία νύχτα.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Αν σας άρεσε, δοκιμάστε να φτιάξετε και τη παρακάτω συνταγή.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ