Για την κρέμα
Χτυπάμε την φυτική κρέμα με μίξερ χειρός για λίγα λεπτά μέχρι να σχηματιστούν κορυφές απαλές.
Προσθέτουμε την πραλίνα και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.
Ρίχνουμε το λικέρ στο γάλα και ανακατεύουμε.
Για το στήσιμο
Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
Σε ταψί 30×25 ή κοντινό μέγεθος, κάνουμε μία στρώση τα μισά σπασμένα μπισκότα.
Τα ραντίζουμε με το μισό σοκολατούχο γάλα.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα.
Επαναλαμβάνουμε στρώση με τα υπόλοιπα σπασμένα μπισκότα και για τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο γάλα.
Κάνουμε μία στρώση την υπόλοιπη κρέμα.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με φουντούκι ανακατεμένο με ξύσμα σοκολάτας.
Το παγώνουμε για 4 με 5 ώρες ή ακόμα καλύτερα για μία νύχτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.