Εκτελεση
Πρώτα τα καθαρίζουμε, τα πλένουμε, και κάνουμε με ένα ψαλίδι μια μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος τους (ώστε να παίρνουν αέρα όταν θα τα γεμίσουμε από μπροστά) και τα αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.
Η γεμιση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους.
Το στησιμο
Με ένα κουταλάκι τα γεμίζουμε ένα ένα και κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδα.
Ψησιμο-χρονος
Ψήνουμε στη σχάρα για 7 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
Η σαλτσα
Μόλις ψηθούν, τα περιχύνουμε με λάδι και φρέσκο βασιλικό, τα οποία έχουμε χτυπήσει.
Μπορούμε, αν θέλουμε, να ψήσουμε για 20 με 25 λεπτά, αφού πρώτα τα περιχύσουμε με αυτη.
Σερβίρονται ωραία με ντοματίνια και φύλλα ρόκας.