Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
- Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για 5΄- 6΄.
- Προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για 2΄- 3΄.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τις ελιές, τον βασιλικό και την κάππαρη.
- Αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά. Ανακατεύουμε να λιώσει η φέτα με τη θερμοκρασία της κατσαρόλας.
- Ρίχνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
- Σερβίρεται ζεστή αμέσως ή κρύα σαν σαλάτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ