Για το γεμιστό κατσικάκι
Στύβουμε πρώτα τα λεμόνια πάνω στο σφαχτό και το αλείφουμε μέσα και έξω.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα ξερά κρεμμύδια με την ψιλοκομμένη συκωταριά για 7-8΄.
Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να μισοπιεί το ρύζι τα υγρά του.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στη γέμιση και ρίχνουμε και το μπαχάρι.
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Προσθέτουμε τον άνηθο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και το τυρί.
Ανακατεύουμε και γεμίζουμε το κατσικάκι.
Ράβουμε την κοιλιά του.
Το μαζεύουμε σαν να το στρίβουμε, ώστε να ενωθούν τα μπροστινά με τα πίσω πόδια.
Δένουμε τα πόδια, ώστε να κρατήσει το σχήμα του.
Αλείφουμε με λάδι εξωτερικά το κατσικάκι.
Το τυλίγουμε σε 3 μεγάλες λαδόκολλες και δένουμε το πακέτο.
Ψήνουμε για 30΄στους 220°C, χαμηλώνουμε το φούρνο στους 150°C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 3 ώρες.
Αφήνουμε τυλιγμένο το κατσικάκι για 30΄και μετά σερβίρουμε.