Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και τον ψήνουμε για 1-2΄. Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Μαδάμε το ψάρι σε μπολ.
- Προσθέτουμε τα κρύα σοταρισμένα υλικά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ρίχνουμε φρυγανιά μέχρι να πλάθεται το μείγμα, περίπου 1 φλ.
- Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε κεφτέδες.
- Τους ροδίζουμε στο λάδι για 1-2΄από κάθε πλευρά.
- Βγάζουμε τους ψαροκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί.
- Στο τηγάνι με το λάδι προσθέτουμε τις ντομάτες.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε 10΄.
- Προσθέτουμε ξανά τους ψαροκεφτέδες και τους αφήνουμε να βράσουν για 7-8΄μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
- Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.