Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλέθουμε πρώτα τις γαρίδες, το καβούρι και τα κράκερ στο μπλέντερ.
- Τα βάζουμε σε μπολ.
- Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και τα ζυμώνουμε.
- Αν το μείγμα είναι αραιό, προσθέτουμε λίγη φρυγανιά.
- Πλάθουμε μεγάλα κεφτεδάκια.
- Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄να σφίξουν.
- Τα πανάρουμε στο αλεύρι και τα τηγανίζουμε για 2-3΄από την κάθε πλευρά σε λίγο λάδι, μέχρι να ροδίσουν.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τους αφήνουμε να στραγγίσουν.
- Τα σερβίρουμε με σαλάτα και κρύα σάλτσα ντομάτας.
- Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου, για να καθαρίσετε και να συντηρήσετε σωστά τα θαλασσινά!