Εκτέλεση
Αλέθουμε πρώτα τις γαρίδες, το καβούρι και τα κράκερ στο μπλέντερ.
Τα βάζουμε σε μπολ.
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και τα ζυμώνουμε.
Αν το μείγμα είναι αραιό, προσθέτουμε λίγη φρυγανιά.
Πλάθουμε μεγάλα κεφτεδάκια.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄να σφίξουν.
Τα πανάρουμε στο αλεύρι και τα τηγανίζουμε για 2-3΄από την κάθε πλευρά σε λίγο λάδι, μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τους αφήνουμε να στραγγίσουν.
Τα σερβίρουμε με σαλάτα και κρύα σάλτσα ντομάτας.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου, για να καθαρίσετε και να συντηρήσετε σωστά τα θαλασσινά!