Κεφτέδες με ντομάτα στο τηγάνι

Μακαρονάδα στο λεπτό με πεντανόστιμα κεφτεδάκια. Το κύμινο κάνει την διαφορά, μπορείς όμως να παίξεις και να αυτοσχεδιάσεις με τα βότανα ή τα μπαχαρικά, που ταιριάζουν στη γεύση σου.

4

15 λεπτά

15 λεπτά

κοκκινιστά κεφτεδάκια με ζυμαρικά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

  1. Τρίβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και τα στραγγίζουμε.
  2. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια: κιμά, κρεμμύδι, σκόρδο, ντομάτα, κύμινο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ζυμώνουμε.
  3. Πλάθουμε και τηγανίζουμε σε μεγάλο, βαθύ τηγάνι για 2-3 λεπτά τους κεφτέδες.
  4. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τα βότανα και τα μπαχαρικά κι από την ώρα που θα πάρει βράση η σάλτσα, βράζουμε για 10 λεπτά.
  5. Βράζουμε τα μακαρόνια και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Βράζουμε δυνατά για 1 λεπτά.
  6. Γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο και τριμμένο κεφαλοτύρι.
Απόρρητο