Για τη κιμαδόπιτα
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ (φαρδιά και ρηχή) κατσαρόλα.
Ροδίζουμε τον κιμά σε δυνατή φωτιά γύρω γύρω από όλες τις πλευρές να αλλάξει χρώμα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε που και που, και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μαραθεί για 10 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με το μπαχαρικό και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει, προσθέτουμε το κασέρι και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε μεγάλο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε 4 φύλλα λαδωμένα καλά.
Αδειάζουμε τον μισό κιμά.
Στρώνουμε 2 φύλλα βουτυρωμένα/λαδωμένα.
Αδειάζουμε τον υπόλοιπο κιμά.
Καλύπτουμε την πίτα με τα υπόλοιπα βουτυρωμένα φύλλα.
Στρίβουμε τις άκρες της πίτας, τη χαράζουμε και με το πινέλο λαδώνουμε καλά την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στην κάτω αντίσταση και για 30 λεπτά στην πάνω και κάτω αντίσταση να ροδίσει καλά.
Περιχύνουμε την ψημένη πίτα με το ζωμό και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 10 λεπτά στις αντιστάσεις πάνω και κάτω, στην τελευταία σχάρα.