Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΠΡΙΚΑΖ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΠΡΙΚΑΖ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ροδίζουμε το κρέας για 4΄- 5΄, να αλλάξει χρώμα.
 - Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
 - Πασπαλίζουμε με την πάπρικα, για το κοτόπουλο με πιπεριές και γιαούρτι, και αφήνουμε τα λαχανικά να μαραθούν για 4΄-5΄.
 - Προσθέτουμε το θυμάρι.
 - Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 2΄ και να εξατμιστεί το αλκοόλ.
 - Ρίχνουμε τις ντομάτες και στη συνέχεια αλάτι και πιπέρι.
 - Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο, για περίπου 15’.
 - Αφού βράσει το φαγητό, το αποσύρουμε από τη φωτιά.
 - Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
 - Σερβίρουμε ρύζι στα πιάτα και από πάνω τοποθετούμε το κοτόπουλο παπρικάζ με τη σάλτσα του.
 
            
                ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ            
            
    Όλα τα μυστικά για σπυρωτό ρύζι
Tips
- Αν το φτιάξετε με κομμάτια κοτόπουλου τότε προσαρμόζουμε το χρόνο βρασμού ανάλογα με το μέγεθος των μερίδων.
 










