Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πρώτα τα μύδια.
Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες καθώς και το έντερο.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 – 3 λεπτά ανακατεύοντας να μην πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το καρότο, το κολοκύθι, την πιπεριά και τα μανιτάρια.
Ανακατεύουμε για 2 – 3 λεπτά να μαραθούν ελαφρά.
Προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε να λαδωθεί.
Προσθέτουμε το ζωμό χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε, ανακατεύοντας τακτικά γιατί πιάνει το ζυμαρικό, για 10 λεπτά έχοντας τη κατσαρόλα σκεπασμένη.
Βάζουμε τα θαλασσινά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά έως ότου ανοίξουν τα μύδια και κοκκινίσουν οι γαρίδες.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε με λεμόνι.
Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για το σωστό καθάρισμα των θαλασσινών.