Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- Για τα γεμιστά αλμυρά κρουασανάκια φτιάχνουμε πρώτα τη γέμιση.
- Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους.
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά καρέ.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, εκτός από την ντομάτα, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Δεν θέλουμε να πάρουν χρώμα ή να χάσουν το σχήμα τους.
- Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξίδι. Προσθέτουμε τη σάρκα ντομάτας. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μυρωδικά και αποσύρουμε.
- Προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κρουασάν.