Κρουασάν με γέμιση λαχανικών

Πάρτε έτοιμα κρουασανάκια βουτύρου και ετοιμάστε μια τέλεια γέμιση με λαχανικά και ελληνικά τυριά! Μια εκδοχή ιδανική για χορτοφάγους και για όσους αγαπάνε τις γεύσεις και τα αρώματα από τα καλοκαιρινά μποστάνια!

Εύκολη
0:20

6

10 λεπτά

10 λεπτά

αλμυρά κρουασανάκια

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

  1. Για τα γεμιστά αλμυρά κρουασανάκια φτιάχνουμε πρώτα τη γέμιση.
  2. Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους.
  3. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά καρέ.
  4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, εκτός από την ντομάτα, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Δεν θέλουμε να πάρουν χρώμα ή να χάσουν το σχήμα τους.
  5. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξίδι. Προσθέτουμε τη σάρκα ντομάτας. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μυρωδικά  και αποσύρουμε.
  6. Προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κρουασάν.
Απόρρητο