Αν περισσέψει λίγο από τη λαχανοσαλάτα, που δεν το νομίζω, την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη!

Αν περισσέψει λίγο από τη λαχανοσαλάτα, που δεν το νομίζω, την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη!

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
466

Για τη λαχανοσαλάτα

  • 1/2 kg λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1/2 kg λάχανο κόκκινο
  • 1 ξινόμηλο τριμμένο με τη φλούδα
  • 1 ρόδι καθαρισμένο
  • 4 κ.σ. σταφίδα μαύρη
  • 1/2 φλ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

Για το ντρέσινγκ

  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μπαλσάμικο
  • 1/2 πορτοκάλι (χυμός)
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. μέλι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για τη λαχανοσαλάτα

    Ξεκινάμε τη λαχανοσαλάτα, βάζοντας σε ένα βαθύ μπολ τα δύο είδη λάχανου ψιλοκομμένα, το ξινόμηλο τριμμένο, τα σποράκια του ροδιού, τα κουκουνάρια, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και τη σταφίδα.

    Ανακατεύουμε πολύ καλά.

    Χτυπάμε σε μπλέντερ τα υλικά για τη σως και περιχύνουμε με αυτήν τη σαλάτα.

    Ανακατεύουμε και σερβίρουμε, αφού έχουμε αλατίσει προσεκτικά (η λιαστή ντομάτα είναι τσιμπημένη στο αλάτι).

    Αν σας άρεσε η λαχανοσαλάτα, ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω συνταγή:

    Ποια σαλάτα εσείς προτιμάτε;

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται