Για τα λιγκουίνι με γαρίδες
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο και τις γαρίδες.
Ροδίζουμε τις γαρίδες για 1 με 2 λεπτά να αλλάξουν χρώμα.
Τις βγάζουμε σε πιατέλα.
Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και τις ντομάτες στο τηγάνι και σιγοβράζουμε για 6 με 7 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε πάλι τις γαρίδες.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Εντωμεταξύ βράζουμε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό και έτσι όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ελάχιστο από το νερό των ζυμαρικών να αραιώσει η σάλτσα.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.