Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ
Εκτέλεση
- Πρώτα πρέπει να πλύνουμε με άφθονο νερό τις συκωταριές και τα εντεράκια.
- Τα κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές.
- Σε βαθύ τηγάνι τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο για 10΄και ρίχνουμε όλα τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να μισοσκεπάσει το φαγητό.
- Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσει η σάλτσα.
- Πριν από το τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- Σερβίρουμε αμέσως.