Εκτέλεση
Για τη μους γιαουρτιού, ανακατεύουμε πρώτα το γιαούρτι με το μέλι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος όπως είναι χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να ομογενοποιηθούν πολύ καλά τα υλικά.
Σε ατομικά ποτήρια, βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα κι από πάνω ρίχνουμε τη μους γιαουρτιού.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες να παγώσουν.
Κόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα και τα βάζουμε να μαλακώσουν σε κονιάκ ή άλλο λικέρ.
Σερβίρουμε την κρέμα γιαουρτιού με τα μεθυσμένα φρούτα και τα τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.
Εκτός από ποτήρι το γιαουρτόγλυκο μπορεί να μπει σε ένα βαθύ μπολ και να σερβιριστεί με κουτάλι σε ατομικά μπολάκια.
Φτιάξτε στρώσεις γιαουρτόγλυκο με μους γιαούρτι, λίγη μαρμελάδα, φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα και δροσιστείτε με αέρινη φρουτένια γεύση.
Δροσερό γλυκό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.