Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τις φακές, το καρότο, το κρεμμύδι και τις πατάτες και τα καλύπτουμε με νερό.
- Βράζουμε για 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Στραγγίζουμε τα υλικά σε σουρωτήρι και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε ψωμί, κορν φλάουρ, μαϊντανό, άνηθο, τριμμένο καρότο, κάρυ, κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
- Ζυμώνουμε καλά το μείγμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Πλάθουμε 4 μπιφτέκια λαχανικών.
- Σε ένα μικρό ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε τα μπιφτέκια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, για 15–20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.









