Για τα νηστίσιμα μπιφτέκια
Βάζουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα τις φακές, το καρότο, το κρεμμύδι και τις πατάτες και τα καλύπτουμε με νερό. Τα βράζουμε για 25′ να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το ψωμί, το κόρν φλαουρ, τον μαϊντανό, τον άνηθο, το τριμμένο καρότο, το κάρυ, το κύμινο και αλατοπίπερο.
Τα ζυμώνουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε 4 νηστίσιμα μπιφτέκια λαχανικών.
Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια λαχανικών, μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά και τα αναποδογυρίζουμε να ροδίσουν κι από την άλλη.