Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ με τους κοφτές βάζουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια, το θυμάρι και την ρίγανη και πολτοποιούμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα μανιτάρια.
Αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους και αλατοπιπερώνουμε.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε τις φακές, το ψωμί, το αυγό και το τυρί και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε 6 κομμάτια.
Βάζουμε το αλεύρι σε πιατέλα και τα ακουμπάμε.
Τα ντύνουμε με το αλεύρι από όλες τις πλευρές.
Αν θέλουμε τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε για 3′ – 4′ από κάθε πλευρά.
Τα σερβίρουμε με ψωμάκια, φυτικό τυρί και ντομάτα ή και σκέτα.