Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Παίρνουμε ένα ένα φύλλο και το σουρώνουμε με τα δάχτυλα σε σχήμα βεντάλιας.
- Το βάζουμε σε ταψί 24×32εκ., το ένα πλισέ φύλλο πλάι στο άλλο.
- Περιχύνουμε τα φύλλα κρούστας µε το λιωμένο βούτυρο.
- Ψήνουμε τα φύλλα στους 200οC για 15΄- 20΄ να ροδίσουν καλά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
- Σε ένα µπολ χτυπάμε µε σύρµα τα αυγά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη μαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα τα υλικά.
- Περιχύνουμε το ζεστό ψημένο φύλλο στο ταψί.
- Ξαναβάζουμε στο φούρνο ταψί στη μεσαία σχάρα.
- Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25΄ μέχρι να φουσκώσει, να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να ροδίσει ελαφρά.
- Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά.
- Πασπαλίζουµε µε ζάχαρη άχνη και κανέλα.
- Απολαύστε την ζεστή όπως βγει από το φούρνο με ζάχαρη άχνη και κανέλα και θα η κρέμα θα λιώνει στο στόμα.