Για τα vegan σουτζουκάκια
Μουσκεύουμε το ψωμί στην μαυροδάφνη για λίγα λεπτά.
Το στύβουμε και το ψιχουλιάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τον κιμά σόγιας, το σκόρδο, το λάδι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
Βουτάμε τα χέρια στο κρασί και πλάθουμε μικρά μικρά μακρόστενα σουτζουκάκια νηστίσιμα.
Τα αραδιάζουμε σε ταψάκι λαδωμένο και τα ψήνουμε για 20′ στους 180°C.
*Για να μουλιάσετε τον κιμά σόγιας, ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας του.
Για τη σάλτσα ντομάτας
Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας να βράσουν για 15′.
Ρίχνουμε μέσα τα σουτζουκάκια και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν για 10′ έως ότου μελώσει η σάλτσα.
Για τα σουτζουκάκια με ρεβύθια
Στραγγίζουμε καλά τα ρεβύθια και τα λιώνουμε στο μπλέντερ ή με ένα πιρούνι.
Μουσκεύουμε το ψωμί στη μαυροδάφνη.
Το στύβουμε και το ψιχουλιάζουμε μέσα στα ρεβύθια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε καλά το μείγμα.
Πλάθουμε σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Τα προσθέτουμε στην σάλτσα ντομάτας και τα αφήνουμε να βράσουν για 10′.
Θέλετε περισσότερες νόστιμες νηστίσιμες συνταγές; Βρείτε τες όλες εδώ! Και αν ακολουθείτε vegan διατροφή, ρίξτε μια ματιά εδώ.