Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη.
Σκεπάζουμε με νωπή πετσέτα ή μεμβράνη και την αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου μία ώρα σε ζεστό μέρος ή για δύο ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Αφού ανέβει η ζύμη, τη χωρίζουμε σε δύο κομμάτια.
Τη σκεπάζουμε ξανά και τα αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσουν πάλι.
Φτιάχνουμε δύο πίτσες με διάμετρο 30-35 εκ. η κάθε μία.
Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζύμης, είτε με τις άκρες των δαχτύλων πιέζοντας με κυκλικές κινήσεις σε αλευρωμένη επιφάνεια, είτε με πλάστη να θέλουμε να γίνει πιο λεπτή και πιο τραγανή.
Το βάζουμε πάνω σε ξύλο κοπής πασπαλισμένο με αλεύρι ή καλαμποκάλευρο.
Πασπαλίζοντας με λίγο καλαμποκάλευρο πετυχαίνουμε πιο τραγανή κρούστα στο κάτω μέρος της πίτσας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C βαθμούς στις αντιστάσεις και κάτω κάτω στο φούρνο τοποθετούμε ταψί από την ανάποδη και το αφήνουμε να κάψει καλά.
Η επιφάνεια του πυρωμένου ταψιού θα ψήσει την πίτσα γρηγορότερα και θα της δώσει πιο τραγανή υφή.
Για την γέμιση
Στρώνουμε τη σάλτσα ντομάτας στην πίτσα.
Απλώνουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τη ρίγανη, τις γαρίδες, το τυρί και τις ελιές.
Την ακουμπάμε άνω στο πυρωμένο ταψί και ψήνουμε περίπου 20 λεπτά, σε πολύ δυνατό φούρνο, μέχρι να γίνει τραγανή.