Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ. Μόλις κάψει το λάδι, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο ή ψιλοκομμένο και την κολοκύθα.
Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα καλαμποκάκια και τα φασολάκια.
Ρίχνουνε την πάστα κάρυ και την τρίβουμε στο γουόκ να βγάλει τα αρώματά της.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε για 1 λεπτό, ίσα να αλλάξουν χρώμα.
Τέλος προσθέτουμε τα νουντλς και 2 φλιτζάνια βραστό νερό.
Βράζουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα, καρύδα με τσίλι και ανακατεύουμε.
Σε αυτό το στάδιο τα νουντλς θα έχουν αρκετή σάλτσα.
Τέλος, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τα noodles σε ένα μπολ με τέταρτα λάιμ.