Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣ ΚΕΜΠΑΠ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣ ΚΕΜΠΑΠ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Φτιάχνουμε τη μαρινάδα και ρίχνουμε μέσα το ψιλοκομμένο αρνί.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μια νύχτα να μαριναριστεί το σις κεμπάπ.
- Περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια το αρνί με τη μαρινάδα και τα ακουμπάμε στα χείλη του ταψιού. Να μην ακουμπάει στην βάση του ταψιού.
- Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω για 30’ στους 200 βαθμούς.
- Σε κατσαρόλα βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 5-6’ να πυκνώσει.
- Ψήνουμε τις πίτες και τις κόβουμε κομμάτια.
- Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα σπιτικές πίτες για σουβλάκι.
- Βάζουμε την σάλτσα στις πίτες, το ντόνερ και το γιαούρτι.
- Πασπαλίζουμε με πάπρικα.