Ομελέτα φουσκωτή
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και τις πιπεριές.
Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά καρέ.
Κόβουμε το κασέρι σε μικρά καρέ.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι με τα μανιτάρια για 2 λεπτά για να φτιάξουμε την φουσκωτή ομελέτα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το ζαμπόν.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι
Προσθέτουμε το κασέρι.
Ανασηκώνουμε τα πλαϊνά ώστε να ανακατεύονται τα υγρά αυγά.
Ψήνουμε για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Αναποδογυρίζουμε να ροδίσει κι από την άλλη πλευρά για 2 λεπτά .
Σερβίρουμε σε πιάτο με ντοματίνια και λίγο μαϊντανό.
Αυτή η φουσκωτή ομελέτα είναι ιδανική σαν πλήρες γεύμα για κάθε ώρα της ημέρας.
Σαν πρωινό δίνει ένα boost ενέργειας αλλά και μέσα στη μέρα είναι το ελαφρύ και γρήγορο γεύμα που όλοι αποζητάμε.
Με απλά υλικά που έχουμε στο ψυγείο μας τη φτιάχνουμε σε μόλις 5 λεπτά!