Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πρώτα πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια την πιπεριά, το κολοκυθάκι τα φρέσκα κρεμμύδια και τις ντομάτες.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι 26 εκ.
- Σοτάρουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το κολοκυθάκι ανακατεύοντας τακτικά.
- Όταν μαραθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τη ντομάτα, τα λουκάνικα και ανακατεύουμε.
- Σοτάρουμε για 2 λεπτά.
- Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με το σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, τη βρόμη και το φρέσκο τυρί κρέμα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιχύνουμε τα λαχανικά με το μείγμα αυγών.
- Με ένα κουτάλι σκάβουμε τη βάση της ομελέτας για 1 λεπτό μέχρι να αρχίσει να κάνει σώμα.
- Ψήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Ανάβουμε το γκριλ και βάζουμε το τηγάνι με τη μισοψημένη ομελέτα για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά.