Για τα πασχαλινά πουγκιά
Ζεματάμε πρώτα τη συκωταριά για 10΄.
Τη στραγγίζουμε και την ψιλοκόβουμε.
Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη συκωταριά με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 4΄-5΄.
Προσθέτουμε το κρασί και σκεπάζουμε.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 10΄ να πιει όλα τα υγρά της.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα μυρωδικά.
Τέλος, αφού κρυώσει η γέμιση, προσθέτουμε το θρυμματισμένο μανούρι.
Ένα ένα φύλλο το λαδώνουμε με πινέλο και το διπλώνουμε στη μέση.
Ακουμπάμε μέσα 1 κ.σ. γέμιση.
Πιάνουμε τις άκρες μαντιλάτα και κλείνουμε σε πουγκί το φύλλο.
Το τσακίζουμε να μείνει, ή το δένουμε με ζεματισμένα κρεμμυδόφυλλα.
Αφού τελειώσουμε με όλα τα πουγκιά, τα αραδιάζουμε σε λαδωμένη λαμαρίνα, τα αλείφουμε καλά γύρω γύρω με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε φούρνο στους 180°C για περίπου 30΄, να ροδίσουν.