Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Για την πικάντικη αρνίσια συκωταριά στην κατσαρόλα, καθαρίζουμε πρώτα και κόβουμε τη συκωταριά σε μπουκιές.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά. Τη ροδίζουμε γύρω γύρω.
- Όταν αλλάξει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και την καυτερή πιπεριά.
- Αφήνουμε για 5΄-6΄ να μελώσει το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε τη βάση της κατσαρόλας.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη.
- Αφού εξατμιστούν όλα τα υγρά, ρίχνουμε ζεστό νερό, ίσα να μισοσκεπάσει τα υλικά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για περίπου 30΄, ώσπου να μείνει η συκωταριά σχεδόν με το λάδι της.
- Απλώνουμε σε πιατέλα το γιαούρτι σε λεπτή στρώση και από πάνω στρώνουμε την πικάντικη συκωταριά.
- Περιχύνουμε με την πυκνή σάλτσα και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο δυόσμο.