Για τα πιτάκια με συκωτάκια
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπολ.
Με ένα κόσκινο, κοσκινίζουμε το αλεύρι.
Χτυπάμε τα αυγά.
Λιώνουμε το βούτυρο.
Και τα προσθέτουμε μαζί με το αλάτι μέσα στο μπολ.
Ζυμώνουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά στην άκρη να ξεκουραστεί.
Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε για 3 λεπτά τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το συκώτι, τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 6 λεπτά.
Τέλος ρίχνουμε μέσα και τα ψιλοκομμένα αυγά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ρίχνουμε το ξινόγαλο και το μαϊντανό κι ανακατεύουμε.
Γίνεται ένα μείγμα.
Ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια 2 φύλλα πάχους 1 εκ.
Τα κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια (15×10 εκ).
Τοποθετούμε 1,5 κ.σ. γέμιση σε κάθε τετράγωνο κομμάτι και τα κλείνουμε σαν φάκελο.
Χτυπάμε τους κρόκους κι αλείφουμε τα πιτάκια.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C βαθμούς για 35 λεπτά, να ροδίσουν.