Για τα πιτάκια σφολιάτας
Κόβουμε την βανίλια στα δύο.
Αφαιρούμε το κουκούτσι και κόβουμε την βανίλια σε μικρά κομματάκια.
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις βανίλιες τα κεράσια τα βατόμουρα και τα blueberries.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αφήνουμε στην άκρη
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι σε τέσσερις ίσες λωρίδες.
Έπειτα κόβουμε την σφολιάτα στα δυο έτσι ώστε να έχουμε 8 ίσα κομμάτια.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό και το χτυπάμε λίγο με ένα πιρούνι να ομογενοποιηθεί.
Μεταφέρουμε τα τέσσερα κομμάτια σφολιάτας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυγό περιμετρικά το κάθε ένα κομμάτι φύλλου που είναι στο ταψί.
Προσθέτουμε στο κέντρο της κάθε σφολιάτας λίγη από τη γέμιση και καλύπτουμε με το αντίστοιχο φύλλο από πάνω.
Πιέζουμε περιμετρικά για να κολλήσουν το πάνω και το κάτω φύλλο μεταξύ τους.
Σε αυτό το σημείο με ένα πιρούνι πατάμε περιμετρικά τα πιτάκια σφολιάτας με κόκκινα φρούτα ώστε να ενωθούν εντελώς το πάνω και κάτω φύλλο και να μην ξεκολλήσουν στο ψήσιμο.
Αλείφουμε με αυγό την επιφάνεια τους και ψήνουμε στους 190ºC για 12 με 15 λεπτά στον αέρα στη μεσαία σχάρα.
Για το γλάσο
Για να κάνουμε το γλάσο σε ένα μπολ βάζουμε την άχνη με το νερό και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να έχουμε ένα ωραίο λευκό γλάσο.
Εάν το θέλουμε πιο πηχτό ρίχνουμε λίγο παραπάνω άχνη ενώ αν το θέλουμε πιο αραιό λίγο παραπάνω νερό.
Μόλις βγάλουμε από το φούρνο τη σφολιάτα με τα κόκκινα φρούτα περιχύνουμε με το γλάσο και απολαμβάνουμε