Για τη πίτσα με σοκολάτα
Σε μπολ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη για την πίτσα με σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι.
Όταν μαζευτεί σε μπάλα η ζύμη, τη ζυμώνουμε για 5′ στον πάγκο.
Λαδώνουμε ένα μπολ και βάζουμε τη ζύμη να φουσκώσει σκεπασμένη (σε ζεστό σημείο) για 30′.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλο με πλάστη και τη βάζουμε σε λαδωμένο ή αλευρωμένο ταψί, που το έχουμε ζεστάνει.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις για 20′.
Ο φούρνος πρέπει να είναι καλά προθερμασμένος.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, τη βγάζουμε πάνω σε ξύλο κοπής.
Απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού (μερέντα ή νουτέλα), πασπαλίζουμε με σπασμένα ή ολόκληρα μπισκότα και τρίβουμε από πάνω κουβερτούρα γάλακτος.