Εκτέλεση
Πρώτα καθαρίζουμε τα μήλα. Αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο και τα διατηρούμε ολόκληρα.
Τα τοποθετούμε σε μικρό ταψάκι ίσα να τα χωράει.
Ισομοιράζουμε τη ζάχαρη στην καρδιά του κάθε μήλου.
Ραντίζουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Τοποθετούμε ενδιάμεσα την κανέλα.
Σκεπάζουμε το ταψί με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς C για 30΄. Αφαιρούμε το σκέπασμα.
Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με το σιρόπι του ταψιού. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 30΄.