Για το γεμιστό ψωμί
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και προσθέτουμε το βούτυρο.
Ψιχουλιάζουμε το αλεύρι με το βούτυρο να βραχεί να γίνει άμμος.
Κάνουμε λακκούβα στο αλεύρι και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά.
Διαλύουμε το αλάτι στο χλιαρό γάλα και το προσθέτουμε.
Ρίχνουμε μισό φλ. νερό και ζυμώνουμε να μαζευτεί σε μπάλα.
Σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο από 45’ έως 60’.
Αδειάζουμε την ζύμη στον πάγκο, την ξεφουσκώνουμε και την χωρίζουμε σε 2 μέρη.
Ανοίγουμε κάθε κομμάτι ζύμης σε μακρόστενο χοντρό φύλλο.
Απλώνουμε την γέμιση αφήνοντας 2 εκατοστά κενό γύρω γύρω.
Ρολάρουμε το ψωμί σε ρολό, κλείνουμε τις άκρες γυρίζοντας τες προς τα κάτω.
Φτιάχνουμε και την δεύτερη φραντζόλα, τις βάζουμε σε λαδωμένη λαμαρίνα, σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε για 30’ να φουσκώσουν ξανά, αλείφουμε με διάλυμα αυγό και χαράζουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε για 50’ περίπου να ροδίσουν στους 180°C.