Εκτέλεση
Για την κρύα ρυζοσαλάτα με κοτόπουλο, κόβουμε τα αγγουράκια σε καρέ. Χοντροτρίβουμε τα καρότα (ή τα ψιλοκόβουμε). Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες και το ψιλοκόβουμε. Βάζουμε όλα μαζί σε βαθιά σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τον αρακά, το καλαμπόκι και το βρασμένο ρύζι. Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά επιτυχίας για τέλειο σπυρωτό ρύζι πιλάφι.
Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
Εάν χρησιμοποιήσετε λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης τα βουτάτε σε βραστό νερό για 2 λεπτά κι έπειτα τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σως σε μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Θέλετε περισσότερες εύκολες συνταγές για να αξιοποιήσετε ότι σας περίσσεψε; Βρείτε τες όλες εδώ!