Εκτέλεση
Για την αντιοξειδωτική σαλάτα με κόκκινο λάχανο, ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing στο μούλτι, και τα χτυπάμε τελευταία στιγμή.
Περιχύνουμε τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα.
Δείτε εδώ πώς να τεμαχίσετε εύκολα το αβοκάντο, και πώς να το κάνετε να ωριμάσει πιο γρήγορα. Εδώ σας έχω και τον πιο εύκολο τρόπο για να καθαρίσετε το τζίντζερ.
Ώρα για αποτοξίνωση; Δείτε εδώ 10 τροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Αν σας άρεσε αυτή η αντιοξειδωτική σαλάτα με κόκκινο λάχανο, αβοκάντο και μπρόκολο, δοκιμάστε και την παρακάτω
Ταμπουλέ αντιοξειδωτικό με ψητά λαχανικά και κοτόπουλο γλυκόξινο